My Bluebell

2014-06-04
11:01:35

Justins häst del 1

EDIT: Detta inlägg han jag inte skriva klart så detta gjorde jag för längesedan nu ;3
 
Jag har gjort uppdrag med Emma de senaste 2 dagarna, jag har skjutsat henne till och från Västkobbens Fiskeby. Jag upptäckte redan för flera dagar sedan att Alex förflyttat sig ner till ridhuset. 
När jag skjutsat Emma till ridhuset låstes Alex uppdrag upp och hon berättade om att jag imorgon skulle få vara med och skugga mörkerryttare Mazuli eller vad hen heter :3 Hur som helst kom jag tillbaka dagen efter och Alex berättade var jag skulle stå och spana. När jag väntat en stund kom hen gående och ställde sig vid strandkanten. En eka dök upp som bar med sig en dark core arbetare och Justins häst. Mörkerryttaren tog emot hästen och satt upp. Hen red ivåg in i Gyllenbladsskogen. Jag red efter. Vi kom fram till norra järngrinden. Den öppnades åt mörkerryttaren, och stängdes och låstes sedan igen. Jag gav mig av till södra järngrinden där Alex suttit vakt. Vi bestämde oss för att rida till Jasper och fråga hono om han vet vad som finns bakom norra järngrinden. an försökte minnas, och kom ihåg Borgmästare Klaus och hans hustru hade en sommarstuga där. Alex red till norra järngrinden igen för att hålla vakt ifall någon mer gick in eller ut och jag red till Borgmästare Klaus och frågade om stugan. När jag kom dit och frågade min fråga så sade Klaus att han hade n¨got viktigt att göra och sprang iväg. Då jag red efter och ikapp honom så berättade han om hans och hans hustrus sommarstuga. Hustrun hade börjat med häxkonster och tillslut hade hon själv blivit en häxa. Jag fick låna nyckeln av Klaus och red till järngrinden där Alex väntade. Vi låste upp och jag red in. Jag och Silverheart galopperade längs stigen när vi kom fram till Kittelkärr. Det var möskt, och vi var tvungna att ta oss ut på en gammal, risig brygga. Ett enda felsteg och vi skulle ramla ner, ner i kärret. Vi red runt en stund, i ett labyrint av bryggor och spångar. Vi fick hoppa också, bryggan hade ramlat sönder på vissa ställen.
När vi äntligen tagit oss förbi bryggan så kom vi till en liten stuga. Bredvid stugan stod Justins häst, i en bur! Framför buren stod hon. häxan. Häxan Pi. 
Hon tyckte inte om att vi hade kmmit dit, tro mig, det märktes. 
 
- abrakadabra, kvackeli-kvack. Gnägg-käpp och grodslyngel-yngel!
Pi höjde händerna och jag förvandlades till en groda! När jag vände mig om såg jag att Silverheart hade blivit en käpphäst. Det högg till i magen på mig. Silverheart! Min fina Silverheart.
 
 Slut på del 1 
 
 
 
Ni får gärna lämna en liten kommentar om ni gillade detta, uppdarg i en novell-form typ.