My Bluebell

2014-05-28
13:53:39

En bortglömd låda

 
För er som inte vet vad spoilers betyder; man berättar något för någon som man själv upplevt. Till exempel, att jag berättar hur en film slutar för dig. Då spoilar jag dig. Här betyder det att jag kommer berätta vad vissa uppdrag är för några, hur man gör dem och om man får en belöning. Bläddra förbi om du inte gjort uppdraget. Vad det är för uppdrag eller vad det handlar om står i rubriken.
 
 
Idag kom en uppdatering med en hemlig låda. Jättekul ju! Jag red runt på hollow woods-stigen och letade upp den. Den är inte på samma ställe för alla, men för mig var den hos Sophie. Hon som håller i Hollow Woods-tävlingen.
 
Man skulle rida till Avalon med paketet. Han har en liten stuga närmast vattenfallet i valedale, på firgrove sidan om bron eller vad man ska säga x) Han har på sig en lång grå rock med huva över ansiktet. 
 
Som belöning för att man kommit med hans örter så fick man denna superduperfina västen! Jag ser ju ut som en godibit. xD
 
 
 
PS. Väskan har jag nyigen köpt in själv. Från Fort Pinta för cirkus 1500 Jorvik Shillings. Jag ville ha någon väska som matchade allt. Denna matchar ju till och med sadeln! :D